HTML

Út a Szebb Jövőbe

A globális gazdasági, és emberi válság kezelési lehetőségei. A blog minden egyes részlete szabadon terjeszthető. A szebb jövő csak hit, és idő kérdése. Hogy mennyi idő, rajtunk múlik.

Friss topikok

  • egy magyar lélek: twitter: egymagyar (2011.02.05. 16:04) Az EU egységének vége
  • egy magyar lélek: @Endru: Köszönöm. Egyenlőre már az is pozitív fordulat lenne, ha kialakulna egyfajta kommunikáció ... (2010.09.09. 00:36) Bevezető

Linkblog

Új világrend hajnalán

2010.07.13. 16:06 egy magyar lélek

Bevezető

Címkék: jövő gazdaság egészségügy pénzügy fizika

Tisztelt magyar honfitársak, kisebbségben élők, szomszédaink, embertársaink bárhol a Földön! 

Világunk, társadalmunk hatalmas változáson megy keresztül. Mindaz amit évtizedek alatt elértünk, és mára természetessé vált, most meginogni látszik. Sokan beszélnek gazdasági világválságról, fellépő erőforrás hiányokról, súlyos társadalmi egyenlőtlenségekről, és nagymértékű környezeti, természeti változásokról, melyeket talán mi magunk idéztünk elő. 

2007-ben az éhezők száma 870 millió fő körül volt, 2010-ben 1 milliárdnál is több. 

“A felnőtt földlakók 2 százaléka birtokolja a világon fellelhető javak több mint felét.” (A World Institute for Development Economics Research elnevezésű ENSZ-intézmény kutatásaiból) 

Ahhoz hogy megértsük, mindez hogyan lehetséges egy modern, pénzügyi világban, alapjaiban kell tanulmányoznunk gazdasági, szociális, és egészségügyi rendszerünk mellett, a fizika alapvető összefüggéseit is. Képletekre nem lesz szükség, képzelőerőnkre, és mindenek felett álló optimizmusunkra annál inkább. Gyakran szerepelnek majd idézetek külső hivatkozásokkal, melyek lehetőséget adnak a téma iránt bővebben érdeklődőknek, az egyes elméletek, és összefüggések részletesebb megismerésére. 

Kellemes utazást!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://utaszebbjovobe.blog.hu/api/trackback/id/tr512149384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endru · http://herbon.hu 2010.09.03. 12:32:59

Üdv!
Elsőre gratulálok, érdekes írások! (Nem mind olvastam el ...)
Azt gondolom, reagálnom kell, mert van mire!

A tömegek, mint a barmok, csak mennek arra, hol a kolompot vélik hallani. Hiába látják hullani apjuk, anyjuk, testvéreik testét holtan, a globalista karmester intésére mennek előre a zárótűzbe, míg mind oda nem vesznek!

Nem menthetsz meg senkit saját akarata ellenére. (Kedvenc mondásom:" Senkit nem erőszakolok meg csak azért, hogy NEKI jó legyen!")

egy magyar lélek 2010.09.09. 00:36:45

@Endru: Köszönöm. Egyenlőre már az is pozitív fordulat lenne, ha kialakulna egyfajta kommunikáció az emberek közt, hasonló megközelítések alapján...
süti beállítások módosítása