HTML

Út a Szebb Jövőbe

A globális gazdasági, és emberi válság kezelési lehetőségei. A blog minden egyes részlete szabadon terjeszthető. A szebb jövő csak hit, és idő kérdése. Hogy mennyi idő, rajtunk múlik.

Friss topikok

  • egy magyar lélek: twitter: egymagyar (2011.02.05. 16:04) Az EU egységének vége
  • egy magyar lélek: @Endru: Köszönöm. Egyenlőre már az is pozitív fordulat lenne, ha kialakulna egyfajta kommunikáció ... (2010.09.09. 00:36) Bevezető

Linkblog

Új világrend hajnalán

2011.03.07. 18:53 egy magyar lélek

Megosztottsági szint: GLOBÁLIS

Obama: A NATO katonai lehetőségeket mérlegel

Barack Obama amerikai elnök szerint a NATO a katonai lehetőségeket is mérlegeli válaszul a líbiai helyzetre. Obama megismételte, hogy elfogadhatatlan a líbiai nép elleni erőszak a kormány részéről, a felelősöket pedig elszámoltatják majd. (BBC)

Az Egyesült Arab Emírségek megvédené a líbiai népet

Az Egyesült Arab Emírségek külügyminisztere felszólította az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy védje meg a líbiai népet. Azt ugyanakkor nem fejtette ki, hogy ezt pontosan hogyan gondolja. (BBC)

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter közölte, hogy Oroszország nem egyezne bele egy esetleges katonai beavatkozásba Líbiában. Egy erről szóló döntést Moszkva meg tud vétózni az ENSZ Biztonsági Tanácsában. (BBC)

(Forrás: http://index.hu/kulfold/2011/02/18/lazongas_az_arab_vilagban/)

Ne legyenek kétségeink, hogy az érdekcsoportok kialakulása folytatódik. Hazánkban akkor válik a kérdés igazán "izgalmassá" amikor népünk úgy érzi, döntenie kell (az EU egységéről szóló bejegyzés is ide kapcsolódik). Nagyon fontos előre leszögezni hogy ezúttal más taktikát kell alkalmaznunk. Tanulunk őseink hibájából, és meglepjük a világot, mind együttesen, vagy ezúttal a következmények olyannyira súlyosak lesznek, hogy Trianon ahhoz képest baráti megállapodás volt. A döntés ott van mindannyiunk kezében.

A kérdés, hogy tudatosul-e?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utaszebbjovobe.blog.hu/api/trackback/id/tr142719348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása